Orion Beton - AGAR Holding BV

Werkmaatschappijen

Super trots zijn wij op onze werkmaatschappijen die samen een compleet pakket aan betonproducten leveren. Bekijk wat deze werkmaatschappijen voor jou kunnen betekenen!

Betoncentrales - AGAR Holding BV

De Betoncentrales

De betrouwbare betonleverancier! Onze Betoncentrales zijn verspreid over Noord-, Oost Nederland en Zuid-Holland. Er is dus altijd een betoncentrale bij jou in de buurt. De Betoncentrales leveren beton in elke gewenste samenstelling en hoeveelheid op jouw voorkeurstijdstip.

Wat je betonvraag ook is, onze Betoncentrales maken het hard!

Betonmixer Betonmortel Centrale Koudekerk - AGAR Holding BV

B.V. Betonmortel Centrale Koudekerk

Betonmortel Centrale Koudekerk (BCK) is vanuit West-Nederland een werkmaatschappij die tot AGAR Holding behoord. Al sinds 1956 is BCK producent van betonmortel en een betrouwbare partner in het produceren en vervoeren van betonmortel, Eco2Floor, Anhydriet-, cementgebonden gietdekmortels en aanverwante producten.

Heb je beton nodig in de regio van Zuid-Holland, neem dan contact met op met Betonmortel Centrale Koudekerk.

Betonpomp Betonpompbedrijf Nijwa - AGAR Holding BV

Betonpompbedrijf Nijwa BV

Betonpompbedrijf Nijwa is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel voor de woning- en utiliteitsbouw, agrarische sector en voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel voor hoogbouwprojecten en het uitvoeren van complexe onderwaterstorten.

6S4A8596 klein

Orion Beton BV

Orion Beton is producent van breedplaatvloeren, unitvloeren, balkbodems en gevestigd in Enschede. Zij leveren een compleet assortiment maatproducten die volledig op wens van de klant gemaakt worden en die het bouwproces eenvoudiger maken. 

Niet voor niets is Orion Beton ‘Sterk in maatwerk’.

Fabriek Diamant Beton - AGAR Holding BV

Diamant Beton BV

Op zoek naar een toonaangevende producent en leverancier van bestratingsmaterialen voor de professionele markt? Dan moet je bij Diamant Beton zijn. Diamant Beton is gevestigd in Hardenberg en levert betonstraatstenen in diverse diktes en kleuren zowel in handmatige als machinale pakketten. Daarnaast leveren zij hulpstukken, opsluitbanden, tegels en betonplaten.

Remix Droge Mortel - AGAR Holding BV

Remix Droge Mortel BV

Remix Droge Mortel heeft het beste mortelrecept voor elk bouwproject. Of je nu op zoek bent naar standaard mortels die geschikt zijn voor brede toepassingen of naar speciale recepten, de mortelexperts van Remix zetten alles op alles om voor jou het beste recept te mixen. Zo ben je verzekerd van de beste mix in kwaliteit, aandacht en gemak, aangevuld met persoonlijk advies speciaal voor jou!

Locatie ENBO - AGAR Holding BV

B.V. Eerste Nederlandse Bulkoverslag

Eerste Nederlandse Bulkoverslag (ENBO) is sinds januari 2023 een werkmaatschappij van AGAR Holding BV. ENBO is een dynamisch internationaal opererend stuwadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in stofvrije pneumatische overslag van verpulverde materialen, zoals cement, GGBS  en PFE.

ENBO staat bekend om hun jarenlange expertise, ongeëvenaarde flexibiliteit, korte communicatielijnen, 100% pure stuwadoorsdiensten en 24/7 bereikbaarheid.

Kiepwagen met chauffeur Zandmaatschappij Twenthe - AGAR Holding BV

Zandmaatschappij Twenthe BV

Zandmaatschappij Twenthe, gevestigd in Hengelo,  is een internationale handels- en logistieke onderneming gespecialiseerd in inkoop, verkoop en transport van grondstoffen voor professionele afnemers en zusterbedrijven. Wij hebben een brede expertise op het gebied van basismaterialen zoals zand en grind. Daarnaast bieden de verschillende overslaglocaties en terreinen verspreid door het land  goede mogelijkheden tot logistieke diensten.

Heb je een logistiek vraagstuk? Zandmaatschappij Twenthe denkt graag met je mee!